Hirdetés

Előzetesen az A24 tinihorrorja, a Bodies Bodies Bodies

|

Valaki túl komolyan veszi a gyilkosos partijátékot.

Hirdetés

Ha minőségi horrorra vágyik az ember, akkor az elmúlt évek felhozatalából az A24-es filmek többnyire meg fogják ütni a mércéjét (A boszorkány, Örökség). Idén augusztusban pedig egy újabb produkció érkezik tőlük, mely a klasszikus csapatépítős gyilkosos/maffiás "találd ki, ki a gyilkos" partijátékot forgatja ki a szokványos közegéből. Az angolul Bodies Bodies Bodies névre hallgató játék a film címében is megöröklődött, az első trailer pedig egy szokatlan hangulatú tinihorrort vetít előre.

Hirdetés

A Halina Reijn által rendezett filmben egy csapat tini belekezd a szóban forgó játékba, ám egyikőjük túlságosan is komolyan veszi annak öldöklésre vonatkozó aspektusát. A színészek között megtaláljuk Pete Davidsont, Amandla Stenberget, Maria Bakalovát, Rachel Sennottot, illetve Lee Pace-t is. A Bodies Bodies Bodies augusztus 5-én rajtol el a tengerentúli mozikban.

Mit szóltok a koncepcióhoz?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.