Hirdetés

Előzetesen Bill és Ted újabb kalandja

|

Újabb elborult és lélegzetelállító időutazásnak nézünk elébe?

Hirdetés

Bill és Ted figurája 1989-ben, majd 1991-ben rabolta el igazán az akkori nézők szívét. Ugyanis a két figura minden infantilizmusa, kalandjaik debilitása ellenére rettentő szerethető maradt. Első ízben keresztül utaztak téren és időn keresztül egy telefonfülkével (Doctor Who kedveli ezt), csakhogy történelemből levizsgázhassanak (Bill és Ted zseniális kalandja), hogy aztán szó szerint megjárják a mennyet és a poklot, de még magával a Halállal is sakkozzanak egyet (Bill és Ted haláli túrája). Azóta eltelt majd 30 év és lassan itt a trilógia harmadik része, de hát a fiúk sohasem a gyorsaságukról voltak híresek. Legalábbis a reakcióidejüket tekintve.

Hirdetés

A Bill and Ted Face the Music az előzetese alapján nagyban rájátszik a Hollywoodban még jelenleg is divatos nosztalgiatripre, hiszen értelemszerűen most is a világ sorsa múlik a két, mostanra már kiöregedett és a zeniten túl lévő, "emberalakot öltött kaliforniai szlengszótáron". Természetesen Alex Winter és Keanu "Breathtaking" Reeves visszatér a kultikus szerepeikben. Utóbbitól az elmúlt évtizedek egyenarcú, messiás akciószerepei után ez mindenképp felüdülés, noha nemrég jól figurázta ki magát a Mindig csak talán című Netflix komédiában. 

Azonban nemcsak Winter és Reeves tér vissza a szerepeikben, hanem a második részből a Halált megformáló William Sadler is, az új arcok között pedig ott van Holland Taylor (Két pasi meg egy kicsi, Hollywood) is. A film rendezői székébe ezúttal Dean Parisot, a zseniális Galaxy Quest, a Red 2, valamint a Dick és Jane trükkjei rendezője ült. A legnagyobb kérdés egyelőre a bemutató, hiszen a poszteren 2020 nyara szerepel és eredetileg augusztus 21-én debütált volna, azonban a koronavírus és a mozik újranyitásának, valamint az intézkedések fényében ez is rizikós lehet, szóval akár még az is megtörténhet, hogy VOD-on debütál. Mindenesetre ez a kis másfél perces teaser kellő mértékben meghozhatja a kedvet a filmhez... az eredeti rajongóinak legalábbis mindenképp. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.