Hirdetés

Megerősítve: Keanu Reeves egy csodálatos emberi lény

|

Újabb sztorik kerültek napvilágra Keanu Reeves-ről.

Hirdetés

Mostanra mindenki tudja, hogy a Mátrix-filmek Neója és még sok nagy sikerű filmnek a főszereplője, Keanu Reeves egy olyan ember hírében áll, akit jóformán mindenki szeret és becsül. Lényegében azért, mert ő is olyan, aki mindenkit szeret és megbecsül. Ő az az ember, aki átadja a helyét a néninek a földalattin, ő az az ember, aki csak azért vesz egy fagyit, hogy aztán egy rajongónak aláírhassa a nyugtát és ő az az ember, aki - miután kényszerleszállást hajtott végre egy repülő melyen utazott -, az utasokat elkezdte szórakoztatni és információkkal ellátni Kaliforniáról. És ez mind még csak néhány sztori a sok közül. 

Hirdetés

Egy napokban adott interjúban Jeremy Fry, aki Reeves dublőre volt a John Wick-filmekben erre még rátett egy lapáttal és kvázi megerősítette azt, amit igazán nem volt szükség megerősíteni, de mégis jólesik olvasni: hogy Keanu Reeves egy csodálatos emberi lény. Fry egyrészt sztorizott kicsit az interjúban a John Wick-filmek forgatásairól és elmondta, mennyire alázatos a filmkészítők irányába és bár ő maga is nagyon sok mindent képes megcsinálni kamerák előtt (veszélyesebb mutatványokat), tiszteletben tartja azt, hogy ha a rendezők úgy kívánják, most éppen a kaszkadőr lépjen porondra. De a dublőr arról is beszélt, hogy miként invitálta meg őt a színész egy partira. 

Minden jó dolog, amit hallottál róla, az 110%-ban igaz. Egyszer csak odajött hozzám azzal, hogy "Van kedved eljönni a Laguna Secára?", és ha Keanu Reeves elhív téged akárhova is, akkor te igent mondasz. Mint kiderült, kibérelte a Laguna Secát, ami egy közismert versenypálya Kaliforniában és két napig bérelte azt, privátban és volt ott vagy nyolcvan barátja, illetve emberek, akiket ismert. (...) Befizetett minket helyi szállodákba, intézett nekünk reggelit, ebédet, vacsorát. Egy különleges időszak volt ez nekem sok különböző ok miatt. 

Reeves egyébként jelenleg javában dolgozik több filmen is: utómunkálati fázisban jár már a Bill & Ted Face the Music című folytatás, folynak a Mátrix 4 munkálatai, szerepel majd videojátékban, feltűnik az új SpongyaBob filmben és egy Rain című tévésorozatban is várhatjuk majd. Egy szó mint száz, ő az a színész, aki ennyi munka mellett is képes igazán jó arc lenni. Álljon példaképül mindannyiunk előtt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.