Hirdetés

Előzetesen Denzel Washington, Rami Malek és Jared Leto krimije

|

A The Little Things című filmre igencsak érdemes lesz odafigyelni jövőre.

Hirdetés

A The Little Things-ről nem sok mindent lehetett tudni az előkészületi vagy éppen a forgatási fázisában, de ez az elkövetkező időben biztosan változni fog. A minap jelent meg ugyanis az első hivatalos előzetese a filmnek, és ez alapján egy A törvény nevében (True Detective) stílusú hidegrázós krimi-thriller keveréknek tűnik, ami ha tegnap jelent volna meg, már az is késő volna. A közkedvelt műfaj mellett pedig a legtöbb nézőt az impozáns főszereplő trió - Denzel Washington, Rami Malek és Jared Leto - fogja odavonzani a mozik vásznaira és a tévék képernyőire egyaránt.

Hirdetés

A történet Washington karakterét, egy olyanfajta rendőrt tesz a központba, akinek sajátos szabályrendszere van, és ezeknek betartása érdekében nem fél sokszor átlépni bizonyos határokat. Újabban egy sorozatgyilkos nyomába ered, maga mellé pedig megkapja Rami Maleket is, mint az új társát, aki tökéletesen az ellentettje a férfinak: sikert sikerre halmoz, a média és a testület imádja őt és ezekre még hellyel-közzel rá is játszik. De még ketten sem tudják kézre keríteni ezt a brutális gyilkost, egy idő után pedig az ügy már nem az igazságszolgáltatásra éleződik ki, hanem a nyomozók belső és külső értékeire.

A The Little Things-et John Lee Hancock (Banks úr megmentése, Útonállók, Az alapító) jegyezte rendezőként és forgatókönyvíróként egyaránt, a premierje pedig jövő január 29-én lesz, amikor is egyszerre debütál a nyitva tartott mozikban és az HBO Maxon. Nektek tetszik ez a borús, melankolikus stílus?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.