Hirdetés

Előzetesen Jessica Chastain, Penelope Cruz és Diane Kruger közös akciófilmje

|

Ha idén az Ava nem lett volna elég, akkor érkezik a The 355 is.

Hirdetés

A szimplán csak The 355 címre keresztelt filmben egy csapatnyi egyébként finom és még mindig gyönyörű nő fog akcióhősöket alakítani, mindezt a valahol volt összes akciófilmes klisével, közhellyel és banalitással együttvéve. A minap kiadott hivatalos előzetest látva pedig egyenesen szekunder szégyene is van a nézőnek, miközben lassan csóválja a fejét az "ez most komoly?" kérdést feltéve.

 

Hirdetés

A The 355 története egy pattanásig feszült, lőporfüstös helyzetet mutat be, amikor is már csak egy lépésre áll az emberiség a harmadik világháborútól. Ennek a megakadályozása egy maréknyi, különböző származású női ügynökön múlik, akik eleinte ellenségekként tekintenek egymásra, majd rájönnek, hogy a nagyobb cél érdekében össze kell fogniuk, össze kell dolgozniuk. Árulás, megvesztegetés, titkos akciók, lövöldözések és nem utolsó sorban rengeteg széttörő üveg fogja várni a nézőt ebben a Simon Kinberg (X-Men: Sötét Főnix) rendezte filmben.

Az előzetesnél már csak maga a film lehetne bugyutább, ami az impozáns színészgárda (Jessica Chastain, Diane Kruger, Lupita Nyong'o, Penelope Cruz, Sebastian Stan és Az utolsó bűntényben is "brillírozó" Edgar Ramirez) ellenére sem csábító. A The 355 2021. január 15-én kerülne a mozikba, de nem lennénk meglepve, ha tolódna vagy inkább VOD-on jelenne meg. Ti mit szóltok, ez már nektek is sok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.