Hirdetés

A gyilkosság csak a kezdet volt a Halál a Níluson első szinkronos előzetesében

|

Megújult formában köszön vissza a vásznon Agatha Christie egyik legjobb regénye.

Hirdetés

2017-ben láthattuk Hercule Poirot első Kenneth Branagh-féle, modernizált kalandját, méghozzá a közepesen jól sikerült Gyilkosság az Orient Expresszennek hála - most pedig mind rendezőként, mind az ikonikus detektív bőrében visszatér a színész. A Halál a Níluson mindmáig a legendás írónő, Agatha Christie egyik legelismertebb regénye, mely játékfilm formájában utoljára (és egyedül) 1978-ban valósult meg. Most azonban megkaptuk a közelgő, új adaptáció első előzetesét.

Hirdetés

Branagh ismét azzal a Michael Greennel állt össze, aki a Gyilkosság az Orient Expresszen forgatókönyvét jegyezte, ám a film stábja merőben más, de hasonlóan patinás nevekből áll össze. Poirot szerepében Branagh visszatérése nem meglepő, ám most először láthatjuk mozgásban Gal Gadotot, Armie Hammert vagy Emma Mackey-t a titokzatos krimiben, mely egy szerelmi háromszög véresen rosszul elsült történetét meséli el. Íme a szinkronos előzetes: 

A Halál a Níluson modern feldolgozása október 23-án debütál a mozikban, ha minden jól alakul. Nektek hogy tetszik az előzetes?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.