Hirdetés

Előzetest kapott az internetes hoaxon alapuló horror, a Dear David

|

A 2017-es "valós" kísértettörténet adaptációja októberben lesz megtekinthető.

Hirdetés

Míg a hollywoodi blockbusterekre rájár a rúd, addig a horrorzsáner köszöni szépen, és ontja magából az újabb és újabb darabokat. A nyár utolsó másfél hónapja erősnek ígérkezik (jön a Beszélj hozzám, A félelem fészke, The Last Voyage of the Demeter), de a szemfüles rajongók már az őszt is várhatják.

Most az utóbbi felhozatalból kopogtatott be a Dear David, mely rögtön egy hangulatos előzetessel hívja fel magára a figyelmet. Lessétek meg alább.

Hirdetés

A Dear David valós eseményeken alapszik. 2017-ben a Buzzfeed egy korábbi dolgozója indította útjára a vírusként terjedő szellemtörténetet a közösségi médiában. Mint az a trailerből is kiderül, Adam Ellis internetes trollokkal harcolva arra lesz figyelmes, hogy egy szellemfiú kezdi el őt kísérteni - aki először az álmaiban bukkant fel. A filmet John McPhail (Anna and the Apocalypse) rendezte, a stáb tagjai között pedig Augustus Prew (The Morning Show, A szökés), Justin Long (Die Hard 4, Hétmérföldes szerelem) és Andrea Bang (Kim's Convenience, A Million Little Things) is felbukkannak.

Érdekesség, hogy a valódi Adam Ellis 2017-es történetét mai napig fel lehet keresni a Twitteren, ami jó hangolódásnak bizonyulhat a film előtt.

A Dear David október 13-tól lesz elérhető VOD formátumban. Ti mit szóltok az első traileréhez?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.