Hirdetés

Előzetest kapott Cronenberg új testhorrorja, a Crimes of the Future

|

David Cronenberg ismét elemében lesz.

Hirdetés

David Cronenberg, a testhorror feltalálója és mestere visszatér a gyökereihez soron következő filmjével, a Crimes of the Future-rel, mely most előzetest is kapott. A Cannes-i filmfesztiválon debütáló alkotásban Cronenberg ismét összeállt Viggo Mortensennel, akivel korábban az Eastern Promises - Gyilkos ígéretekben, illetve az Erőszakos múltban dolgoztak együtt, és az egyperces videóanyag alapján az új kollaborációjukat is emlegetni fogjuk még jó darabig.

Hirdetés

A szinopszis szerint a nem túl távoli jövőben az emberi test új transzformáción és mutáción esik át, a nézők pedig nyomon követhetik, hogy mi is lehetne potenciálisan az emberiség következő evolúciós lépcsőfoka - Cronenberg pedig múltbéli húzásaihoz méltó megoldásokat villant már a trailerben is. Mortensen mellett Kristen Stewart és Léa Seydoux is főbb szerepekben bukkannak majd fel.

Ti hogyan fogadtátok a nem mindennapi trailert?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.