Hirdetés

Sztárgárdával tér vissza a testhorrorok királya

|

David Cronenberg új filmjéhez Viggo Mortensen, Léa Seydoux és Kristen Stewart is csatlakozott.

Hirdetés

Habár David Cronenberg a 2014-es Térkép a csillagokhoz után nem jelentkezett semmilyen új filmmel, neve mégis mind a mai napig egyet jelent az egyedi, unikális filmélménnyel. Meg persze a testhorrorral is, hiszen karrierje során olyan megkerülhetetlen alkotásokkal örvendeztetett meg (vagy inkább jó értelemben véve borzasztott el) minket, mint A légy, a Videodrome vagy éppen az eXistenZ: Az élet játék. Pontosan emiatt kapjuk fel a fejünket arra a hírre, hogy Cronenberg a minap belefogott az új filmjébe.

Hirdetés

A Collider hozta le, hogy a testhorrorok királya a minap elkezdte forgatni a legújabb alkotását, a Crimes of the Future-t (A jövő bűnei). Hogyha valaki otthonosan mozog a rendező életében, akkor ezt hallva azonnal felkapja a fejét, hiszen ez a címe az 1970-ben megjelent második filmjének is. Egyelőre nem tudni, hogy azon a néhány - Cronenbergre jellemző - aspektuson kívül miben lesz hasonló a két alkotás. Az 1970-es film főszereplője egykori mentorát keresi égre-földre, aki egy új szépségápolási termék miatt kitört járvány után eltűnt. Az új mozija pedig a szintetikus környezethez való alkalmazkodást fogja bemutatni, amely utat nyitott a különféle gyomorforgató metamorfózisoknak is.

Már ebből is látni, hogy Cronenberg ismét nem fogja meghazudtolni magát (hasonlóan szintén filmrendező fiához, Brandon Cronenberghez, aki legutóbb a Possessorrel jelentkezett). Neve pedig még mindig annyira nagy becsben tartott, hogy olyan színészeket sikerült leszerződtetnie, mint Viggo Mortensen, Léa Seydoux és Kristen Stewart. A Crimes of the Future még nem kapott premierdátumot.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.