Hirdetés

Előzetest kapott Daisy Ridley új filmje, amiben folyton a halálra gondol

|

A Sometimes I Think About Dying egy sötét komédiába csomagolja be az ember démonjait.

Hirdetés

Daisy Ridley gőzerővel igyekszik megmutatni színészi képességeit, mielőtt még visszatérne a Star Wars univerzumába. A nemrégiben debütált A lápkirály lánya nem igazán győzött meg minket, ám hamarosan érkezik a Sometimes I Think About Dying című projektje, amivel talán sikerül egyeseket meggyőznie, hogy nem csak a Star Warsos múltjából tud megélni.

(Ne feledjük a Twelve Minutes című videojátékot sem, amivel új területen próbálta ki magát). 

Hirdetés

Ridley egy Fran nevű nőt alakít legújabb filmjében, aki előszeretettel gondol a saját halálára. Ám amikor betoppan a szerelem az életébe, minden bonyolulttá válik számára, és kénytelen lesz szembenézni saját démonaival, melyek rendületlenül dolgoznak a saját boldogtalanságán. A film már megjárta a Sundance Filmfesztivált, és az ottani reakciók sekélyesnek ítélték meg, bár az egyszeri megtekintést senki sem sajnálja Ridleytől.

Titeket megérintett a trailer hangulata?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.