Hirdetés

Pofás előzetes érkezett a Sex Education második évadához

|

Folytatódik a szexoktatás, továbbra is sok a tinik baja, továbbra is imádni való ez a széria.

Hirdetés

Tavaly januárban fogalmunk sem volt, hogy a Sex Education címre keresztelt új Netflix-sorozat egészen pontosan mit is takar, miben és hogyan tud újat mondani ebben a témában. Aztán az első percben a képernyő teljes egészét betöltő szexjelenet után még mindig nem tudtuk teljes bizonyossággal állítani, hogy egy új szériával van dolgunk, de mindenesetre igencsak élveztük a látottakat. Viccet félretéve, persze nem kapott volna ez a sorozat akkora visszhangot, hogy még decemberben is hétről hétre emlegessék, ha nem lenne valóban minőségi a végeredmény. Egy az anyja szexuálpszichológiai ismereteit felhasználó diák két ismerősével összeállva ad terápiákat a rászoruló társainak, miközben rendre előjönnek a saját maguk problémái is.

 

Hirdetés

A Sex Education számlájára írható még, hogy a készítők olyan karaktereket tudtak írni, akik nem válnak rögvest ütni való hülyékké az első megszólalásuk után, hanem a megérthető tetteik és döntéseik alapján azonosulási pontokként reprezentálódhattak. Épp az ilyen karakterábrázolások miatt várják olyan sokan tűkön ülve a második évadot, amelyhez a minap egy rendkívül pofás előzetes is érkezett. Mi reméljük, hogy nem lőtték el az összes puskaporukat ebben az ízelítőben, hiszen szó mi szó, eléggé sokat mutat fordulatok és dráma szintjén.

 

A Sex Education teljes második évada jövő héten, január 17-én, pénteken válik elérhetővé a Netflixen. Akárcsak az első szezonnál, számítani lehet a magyar feliratra, az esetleges szinkron még kérdéses. Ti várjátok már Otis és Maeve legújabb kalandjait?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.