Hirdetés

Előzetest kapott Soderbergh új, sztárparádéval készült krimije

|

A castingra és a színészi játékra semmi panaszunk nem lehet majd.

Hirdetés

Steven Soderbergh legújabb filmje, az HBO Maxra készülő No Sudden Move kapcsán már tavaly szeptemberben beszámoltunk. Akkor kezdődött a forgatás és a rendezőzsenihez híven igazi álomgárdát verbuvált össze már megint. A minap pedig megkaptuk az első hivatalos előzetest is, ami az eddig elvárások alapján egy kissé visszafogottabb, de groteszk, fekete humorral vegyített jelenetekkel lett tarkítva. Igazi noiros krimi!

Hirdetés

A történet szerint 1954-ben járunk. Egy kisstílű, piti rablóbanda egy egyszerűnek tűnő melót kap: szerezzenek meg egy szimpla dokumentumot. A rablás után viszont semmi sem tűnik annyira egyszerűnek - még a szimpla dokumentum sem. Egy kisebb macska-egér hajtóvadászat indul be a banda és a megbízó között, ami hamar káoszba és erőszakba torkollik. A szóban forgó rablóbandát és megbízókat (plusz ballonkabátos nyomozókat) olyan színészek fogják alakítani, mint Benicio Del Toro, Don Cheadle, David Harbour, Jon Hamm, Brendan Fraser, Julia Fox és Ray Liotta.

A No Sudden Move most július 1-jén debütál majd az HBO Maxon - idehaza feltételezhetően az HBO GO-n (mint Steven Soderbergh előző filmje, a Szabad szavak). Kommentben jöhetnek, ti milyen magyar címet adnátok neki. A Semmi hirtelen mozdulat nem ér, az túl egyszerű...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.