Hirdetés

Álomgárdával készül Steven Soderbergh új filmje

|

Del Toro, Hamm, Liotta, Cheadle, Harbour és még lehetne sorolni a leszerződtetett színészeket.

Hirdetés

Steven Soderbergh, Hollywood egyik rendezőzsenije egészen biztosan nem ismeri azt a szót, hogy lazítás. Amellett, hogy a koronavírus-járvány miatti karantén alatt megírta debütáló filmjének, a Szex, hazugság, videónak a folytatását, a minap még arról is beszámoltunk, hogy A sebész sorozatának is készíti a soron következő harmadik évadát. A legújabb hír pedig Soderbergh-gel kapcsolatban az, hogy következő filmjéhez, a No Sudden Move-hoz eszméletlen álomgárdát tudott leszerződtetni.

 

Hirdetés

Az eddig Kill Switch munkacímen futott film 1995-be fog visszakalauzolni minket, egészen pontosan Detroitba. Egy csapatnyi kisstílű bűnöző történetét ismerhetjük majd meg, akik egy roppant mód egyszerű, már-már gyanús munkát kapnak: egy értékes információkkal teletűzdelt dokumentumot kell ellopniuk. A WarnerMedia pedig a sztori mellett azt is megerősítette, hogy kik is fognak felbukkanni a No Sudden Move-ban, és ezzel kapcsolatban nagyon hasonló a helyzet, mint ami a Mindig az ördöggel filmmel volt. Olyan sztárparádét kapunk majd, amit minden egyes blockbuster megirigyelne: Jon Hamm, Benicio Del Toro, Ray Liotta, Don Cheadle, Julia Fox, David Harbour, Bill Duke, Amy Seimetz és Brendan Fraser.

Egyelőre úgy néz ki, Soderbergh csak rendezi a filmet, de nem lennénk meglepve, hogy ha végül kiderülne, hogy ő fényképezi és vágja is. A forgatókönyvet Ed Solomon jegyzi, akinek nevét eddig olyan filmekből ismerhettük meg, mint a Men in Black: Sötét zsaruk, a Bill és Ted zseniális kalandja vagy éppen a Mozaik, ahol együtt dolgozott a rendezővel. Pontos megjelenési dátum még nincs, de annyi biztos, hogy az HBO Maxon lesz elérhető. Ti mit szóltok ehhez a castinghoz?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.