Hirdetés

Emlékeztető trailerrel csalogat a moziba a Halál a Níluson

|

Talán ti is elfelejtettétek már, hogy két hónap múlva visszatér Hercule Poirot a nagyvászonra.

Hirdetés

Hirtelen meg nem mondtam volna, hogy pontosan mikor is érkezett meg a Halál a Níluson első előzetese, csak az rémlett, hogy régen volt. A Puliwood adatbázisából előbányászva szembesültem vele, hogy egészen pontosan 2020 szeptemberében taglózott le minket először az új Hercule Poirot kaland sztárparádéja, hogy utána különböző körülmények, mint a COVID, illetve egy botrány miatt hosszú hallgatásba merüljön a projekt.

Hirdetés

Most, két hónappal a 2022 februári premier előtt a film egy új, egyfajta emlékeztető előzetest kapott - talán a készítők is rájöttek, hogy ha már oltásokból is kapunk emlékeztetőket, akkor a Halál a Níluson is megérdemel egyet. Az új kétperces ízelítő legfontosabb újítása, hogy már-már feltűnően háttérbe szorították a zaklatási botrányba keveredett Armie Hammer karakterét. Úgy tűnik, hogy a döntéshozók hiába tartottak ki a színész mellett az áprilisi bejelentésükben, mintha továbbra sem tudnák, hogy jó döntést hoztak-e. Azonban ezt végső soron úgyis majd a bevételi adatok fogják eldönteni.

Titeket meggyőzött a trailer, hogy beüljetek a filmre februárban a mozikba?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.