Hirdetés

Botrányai ellenére nem cserélik le a Halál a Nílusonban Armie Hammert

|

Messze még a film bemutatója, addig bármi megtörténhet.

Hirdetés

A koronavírus okozta helyzetre való tekintettel a Disney 2022 elejére tolta a Halál a Níluson bemutatóját, azonban egyik főszereplőjének, Armie Hammernek botrányai még jócskán befolyásolhatják a film iráni érdeklődést.

Hirdetés

Az amerikai színész karrierje veszélyben forog, mióta kiszivárogtak bizarr tartalmú magánlevelezései, majd miután a volt szeretője vallomást tett, a Los Angeles-i rendőrség nyomozást indított ellene szexuális és fizikai erőszak elkövetésének ügyében. Ennek köszönhetően tervezett sorozataiból és filmjeiből kitették, ezek után kérdés, mi lesz a már kész, de még be nem mutatott Poirot-filmmel?

A premier újabb halasztása miatt a stúdiónak van ideje átgondolni a dolgokat, de mivel Hammer a film egyik főszereplőjét alakítja, kevés rá az esély, hogy változtatnának a szereposztáson. A Disney szerint a színész szerepe olyan meghatározó, hogy rengeteg pénzbe és időbe kerülne mással megint felvenni a jeleneteit, feltéve, ha a szűkös menetrendjük ellenére sikerülne visszahívni a forgatásra a többi élvonalbeli színészt. A film marketingjének sem tudni, mi árt többet: ha Hammer megy vagy ha marad.

Nem ez lenne az első eset, hogy hasonló szituáció miatt lecserélnek egy színészt. Ridley Scott A világ összes pénze során vált meg Kevin Spacey-től, mikor szexuális zaklatással vádolták meg a színészt, ezért helyét Christopher Plummer vette át a filmben. Azonban a körülmények nem egyformák, Hammernek sokkal jelentősebb szerepe van, mint Spacey-nek volt, ezért az újraforgatás talán csak az utolsó utáni megoldás lehet.

A Movieweb szerint elképzelhető, hogy a 2022-es dátumba belekalkulálták Hammer botrányának alakulását, és egyelőre várják a fejleményeket, hogy aszerint alakítsanak ki egy stratégiát. Egy meg nem nevezett rivális stúdió szerint a Disney bármilyen forgatókönyvet választ, nincs könnyű helyzetben, és szerintük az a megoldás, ha változtatás nélkül bemutatják a filmet.

"Úgy tűnik, az egyetlen lehetőség, ahogy ezt a szituációt megfelelően kezelni lehet, ha kiállnak, és azt mondják: 'Emberek százai dolgoztak ezen a projekten, amit nem fogunk sutba dobni egyetlen személy miatt'"

- mondták a Varietynek.

Az eredetileg 2020-as debütálásra tervezett Agatha Christie-adaptáció, a Halál a Níluson a 2017-es Gyilkosság az Orient Expressen folytatása, amelyben többek között olyan színészek tűnnek fel Hammer mellett, mint Gal Gadot, Annette Bening, Kenneth Branagh, Russell Brand és Letitia Wright.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.