Hirdetés

Eszelős előzetest villantott a Netflixre érkező Fehér zaj

|

Adam Driver népes kompániával állít görbe tükröt az amerikai mindennapokkal szemben.

Hirdetés

Noah Baumbach, a Házassági történet rendezője ismét összeállt Adam Driverrel, hogy ezúttal Don DeLillo könyvét, a Fehér zajt adaptálja a Netflixen keresztül a tévéképernyőkre. Az alábbi trailerben Driver mellett felbukkan Greta Gerwig, Don Cheadle, Raffey Cassidy, Sam és May Nivola, Lars Eidinger, Andre Benjamin, illetve Jodie Turner-Smith is.

Az előzetes és a szinopszis alapján ez lehet az idei év Ne nézz felje a streaming platformon, hiszen itt is erős társadalmi fricskát kap az amerikai álom.

Hirdetés

Ahogy az a trailerből is kiderül, egy vasúti baleset következtében felbolydul a békés kisváros élete, főleg amiatt, mert a nagy evakuáció közepette most már kénytelenek konfrontálódni egymással azok az emberek, akik egyébként egymás meghallgatása helyett nap mint nap a fogyasztással vannak elfoglalva.

A Fehér zajt az amerikai mozikban is megfuttatja a Netflix, majd december 30-án felkerül a streaming óriás kínálatába is. Ti nézni fogjátok?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.