Hirdetés

Eszelős jeleneteket villant a Peacemaker új előzetese

|

Még mindig mulattató ökörködésnek tűnik James Gunn sorozata.

Hirdetés

James Gunn legújabb, a DC-nek készített sorozatáig már csak egy bő hónapot kell várnunk, addig is kaptunk egy újabb trailert, amely kicsit még többet megmutat ebből az üdítő agymenésből. Ebből a bő három percből leszűrhetjük, hogy John Cena tényleg szinte arra született, hogy megformálja ezt az ütődött karaktert (aki nem mellesleg a béke jegyében bármennyi gyereket és nőt megölne). 

Hirdetés

A Peacemaker nevű karaktert legutóbb Gunn The Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztag című filmjében láthattuk és még mielőtt bemutatásra került volna a film, már be is jelentették, hogy készülni fog az HBO Max számára egy sorozat, aminek ő lesz a középpontjában. A széria a film után játszódik, érezhetően kevésbé lesz grandiózusabb az effekteket illetően, viszont kísérletet tesz arra, hogy közelebb hozza hozzánk a főhőst. Nyilván ehhez az is kell, hogy ő maga eljusson egy olyan pontra az életében, ahol egzisztenciális válságba kerül és megkérdőjelezi azon hitvallásokat, amelyeknek addig habozás nélkül szentelte az életét. Mindezt nyilván jófajta, Gunn-féle mocskos, fekete humorral fűszerezve. Nézzétek csak az előzetest:

A sorozat összes epizódját maga Gunn írta és három kivételével mindet ő is rendezte (a fennmaradó hármat pedig Jody Hill és Rosemary Rodriguez vezényelte le). A főszerepben a már említett John Cenát láthatjuk, rajta kívül pedig olyan arcokkal találkozhatunk majd, mint Robert Patrick (ő a címszereplő apját alakítja), Steve Agee, Jennifer Holland, Danielle Brooks, Freddie Stroma, valamint Chukwudi Iwuji. A sorozat január 13-án fog debütálni.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.