Hirdetés

Extra hangulatos előzetesen a Star Wars: A klónok háborúja befejező évada

|

Sok évnyi várakozás után már alig egy hónapnyira vagyunk a Klónok háborúja hetedik szezonjának kezdetétől, ami újabb izgalmas kedvcsinálót kapott.

Hirdetés

A Disney+ streaming szolgáltatáson akad a The Mandalorian után is friss Star Wars tartalom, hiszen a még nyáron bejelentett A klónok háborúja záróévada február 21-én fog debütálni. A még 2008-ban indult animációs széria A klónok támadása és a A Sith-ek bosszúja közötti űrt volt hivatott kitölteni, amelynek epizódjaiban nemcsak a Köztársaság erői és a szeparatista seregek összecsapásának lehettünk részesei, de Anakin azon feladatának is, hogy képezze ki első tanítványát.

Hirdetés

A hetedik évadban hasonlóan fontos szerepet kap Ahsoka Tano, aki immár maga mögött hagyta a mesterét és a Jedi Tanácsot, illetve a lent látható előzetes alapján Darth Maul is kulcsszereplője lesz a történetnek, emellett pedig ugyanúgy szemtanúi lehetünk majd a klónok, Jedi lovagok és droidok háborújának.

A Star Wars: A klónok háborúja hetedik szezonjának első része február 21-én fog megjelenni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.