Hirdetés

Ez a Vaják bakiparádé a te napodat is feldobja

|

A Netflix a karácsonyra való készülődés során mókás videót tett közzé.

Hirdetés

Zajlik a "6 Days of Witchmas" esemény Twitteren, amelynek keretében a követők hat napon keresztül két ajándék közül választhatnak. Az egyik egy konkrét lehetőség, a másik pedig a meglepetés törvénye, amit csakis akkor ismerhetnek meg a felhasználók, ha a többség erre voksol. A kezdeményezésnek köszönhetően korábban remek fotókat láthattunk a Vaják 2. évadából, valamint folytatódott a Vaják Bestiáriuma című YouTube sorozat is. Ezúttal újabb videót kaptunk, de most viccesebbet. 

Hirdetés

A többség az egyik korábbi szavazáson egy bakiparádéra szavazott, amelynek köszönhetően betekinthetünk a forgatások rejtegetett pillanataiba, amikor a színészek elnevetik vagy elügyetlenkedik a jelenetet. De persze van, hogy az állatok is belerondítanak a képbe, Keszeg például szó szerint így tett:

Emellett leleplezték a Vaják készülő spin-off sorozatának (Nightmare of the Wolf) logóját is, íme: 

Ez egyébként egy animációs sorozat lesz, amelynek nem Ríviai Geralt lesz a központi alakja, hanem Vesemir, a Fehér Farkas mentora. Csakhogy a széria még azelőtt játszódik, hogy ez bekövetkezett volna: egészen odáig repítenek minket vissza, amikor a karakter maga is elindult a vajákok útján. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.