Hirdetés

Fahrenheit 451 - kedvcsinálót kapott a klasszikus regény HBO feldolgozása

|

Egy HBO film formájában dolgozzák fel a híres disztópiát, a Fahrenheit 451 történetét.

Hirdetés

"451 Fahrenheit-fok - az a hőmérséklet, amelynél a könyvnyomó papír tüzet fog és elég." Az 1953-ban megjelent, Ray Bradbury által írt disztópikus sci-fi regény 1966-ban kapta meg első filmváltozatát. Sok-sok évvel később Ramin Bahrani rendezésével újra visszatér a képernyőre, ha már a mozikban nem is teszi tiszteletét.

Hirdetés

A Creed: Apollo fia és a Fekete Párduc sztárja, Michael B. Jordan és Michael Shannon is feltűnik a filmben. Jordan bújik Montag bőrébe, akinek munkája a könyvégetés, de mikor megismerkedik a Sofia Boutella által életre keltett Clarisse-szel, a nő szabadelvű gondolatai kétséget ébresztenek benne munkája szükségességét és helyességét illetően. Mellettük felbukkan még Lilly Singh is. Íme az első ízelítő: 

Ti mit gondoltok az első kedvcsináló alapján? Érdemes volt újra feldolgozni a klasszikus regényt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.