Hirdetés

Ekkor kerül mozikba a Creed: Apollo fia folytatása

|

Jövőre újabb menetre térünk vissza a ringbe.

Hirdetés

Sylvester Stallone folyamatos promóciót biztosít a Creed folytatásának, már hónapok óta utalgat arra, hogy mikor kezdődhet majd a forgatás, és mikor kerül mozikba a bokszos film második része. Nem is csoda, hiszen a Creed 2-ben már nemcsak főhősünk mentoraként és a film producereként fog feltűnni, de még a rendezői szerepet is magára vállalta.

Hirdetés

A Creed 2 premierjére körülbelül egy évet kell várnunk, mivel 2018. november 18-án debütál majd a mozikban. Stallone annyit elárult a történetről, hogy a Rocky negyedik részéhez hasonlóan felbukkanhat majd Ivan Drago figurája, akit akkoriban Dolph Lundgren alakított.

Nektek mik az elvárásaitok a Creed második része kapcsán?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.