Hirdetés

Így készült a Family Guy élőszereplős, magyar főcímdala

|

A Comedy Central elkészítette a Family Guy szinkronhangjaival az animációs sorozat főcímdalát és a legújabb videóval a kulisszák mögé is bekukkanthatunk kicsit.

Hirdetés

Január 11-én, csütörtökön, 21:00 órakor rajtol el a Comedy Centralon a Family Guy 15. évada, ennek apropójából pedig a csatorna összehozta magyarul az animációs széria főcímdalának hazai változatát: nem csupán a szinkront készítő színészek bújtak a karaktereik bőrébe, de a szöveg is lefordításra került. A végeredmény fergeteges lett, itt nézhetitek meg, ha kimaradt. 

Hirdetés

De a Comedy Central a 15. szezon premierje előtt felrakott a közösségi oldalra még egy videót, méghozzá az élőszereplős főcím "hogyan készült?" változatát, amelyben megnézhetjük, hogyan zajlottak a munkálatok. A parádés felvételen szinte mindenki látható, aki számít: Kerekes József (Peter), Vándor Éva (Lois), Hamvas Dániel (Chris), Dolmány Attila (Stewie), Schnell Ádám (Brian), míg a Meget szinkronizáló Nemes Takách Katát Tóth-Kern Enikő helyettesíti. Rajtuk kívül megszólal még a díszlettervező, Kellényi Kata és a rendező, Csillag Mano is, szóval ne hagyjátok ki: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.