Hirdetés

Ilyen lett volna a Fekete Párduc a Koncoló szemszögéből

|

A Fekete Párduc "gonosza" sokak szimpátiáját váltotta ki, hiszen motivációi érthetőek voltak, így egy YouTube felhasználó elképzelte a film trailerét úgy, mintha ő lett volna a főszereplő.

Hirdetés

Ahogyan a Fekete Párduc kritikánkban is olvashattátok, "Michael B. Jordan dühtől eltorzult Killmongerének motivációi nagyon is érthetők, Coogler kabalaszínésze pedig meghálálja a belé fektetett bizalmat", vagyis erre a karakterre nem lehet ráhúzni azt, amit sokszor kifogásolunk a Marvel filmekben, a gyenge főgonoszt. 

Hirdetés

Egy rajongó, bizonyos Kaz Kilroy is lerótta a tiszteletét Wakanda hercege előtt azzal, hogy összevágott egy saját előzetest Erik Killmongernek, azaz magyarul a Koncolónak, ezáltal ebben a teaser trailerben ő a saját történetének főhőse, avagy "Árva, Harcos, Herceg", ahogy a kedvcsinálóban is olvashatjátok. Mi néznénk. 

Egyébként a napokban azt nyilatkozta Michael B. Jordan, hogy szívesen visszatérne a Fekete Párduc folytatásában az előző rész végjátéka ellenére is, mindenesetre a Bosszúállók: Végtelen háború eseményei után a Bosszúállók 4 akár lehetővé is teheti majd, hogy újra láthassuk a Koncolót.

Szerintetek lenne benne potenciál?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.