Hirdetés

Felhőkarcoló - szinkronos traileren a Dwayne Johnson-féle Die Hard

|

Dwayne "The Rock" Johnson húz egy John McClane-t a Felhőkarcoló című filmjével?

Hirdetés

A sérthetetlennek tűnő egyszemélyes hadseregek (mint Arnold Schwarzenegger vagy Sylvester Stallone) után a nézőknek felüdülés volt egy olyan hőst látni a Bruce Willis által prezentált John McClane képében, aki sérülékeny, a film végére már a saját vérétől volt csatakos - persze ettől függetlenül ő is legalább annyira tökösen mentette a mentenivalót. Látszólag ez a Die Hard/Drágán add az életed (és Pokoli torony) hatás érződik Dwayne Johnson új filmjénél, a Felhőkarcolónál is. 

Hirdetés

Rawson Marshall Thurber (Kidobós: Sok flúg disznót győz, Családi üzelmek, Központi hírszerzés) filmjének középpontjában Will Sawyer (Dwayne Johnson) áll, aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, manapság azonban már olyan biztonsági őrként dolgozik, aki felhőkarcolókra specializálódott. A legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik a világ legmagasabb épületébe, a Gyöngybe, amely hirtelen kigyullad és őt tartják a felelősnek. Willnek meg kell állítania az igazi tetteseket, tisztára kell mosnia a nevét és legfőképpen meg kell mentenie az épületben rekedt családját. A Super Bowl alatt láthatunk már egy rövid ízelítőt a trailerből, azonban az alábbi videóban már a teljes, két és fél perces előzetest láthatjátok, ráadásul szinkronosan: 

A Felhőkarcoló július 12-én érkezik meg a hazai mozikba. Várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.