Hirdetés

Fogvatartott állam - újabb traileren láthatjuk a földönkívüliek uralkodását

|

Továbbra is ígéretesnek tűnik A majmok bolygója: Lázadás rendezőjének új filmje.

Hirdetés

Izgalmas elképzelés, hogy az idegenek nem rombolási szándékkal érkeznek a Földre, hanem egyfajta diktatórikus rendszerbe kényszerítik az emberiséget, ahol ők parancsolnak afféle futuriszitkus gyarmatosítókként. 

Hirdetés

Erre a koncepcióra épül A majmok bolygója: Lázadást is jegyző Rupert Wyatt legújabb rendezése, a Fogvatartott állam (Captive State), amelynek sztorija tíz évvel azután játszódik, hogy a földönkívüliek megszállták a bolygónkat és bemutatja nekünk, hogyan élnek a népek ebben az új világban - persze lázadók minden rendszerben vannak. A legújabb trailer új jeleneteket sorakoztat fel és meglehetősen izgalmas képet fest a filmről: 

A Fogvatartott állam 2019. március 29-én jelenik meg a külföldi mozikban John Goodman, Vera Farmiga és Ashton Sanders (Holdfény) szereplésével. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.