Hirdetés

Elborult horrorrá változtatja Jancsi és Juliska meséjét ez a filmelőzetes

|

Klasszikus mese horror köntösben.

Hirdetés

Tudjátok, hogy mit szeretek a régi vágású mesékben? Azt, hogy a szeretet, önbizalom és hasonló dolgok fontossága helyett egyedül azt üzeni a gyerekeknek, hogy ne kóboroljanak el és ne álljanak szóba idegenekkel, különben megdöglenek! Épp ilyen Jancsi és Juliska története is, ami hiába bukkant fel kevésbé brutálisan a modern mesekönyvekben, magjában továbbra is rémisztő az egész, amit ez az új horror is igyekszik kihasználni.

Hirdetés

Oz Perkins filmjében az AZ filmekből ismerős Sophia Lillis kelti életre Juliskát, míg Jancsit az AnyaApaFiú miniszériában felbukkanó fiatal színész, Samuel Leakey játssza. A trailer erősen A boszorkány című mozi hangulatát idézi, már csak az a kérdés, hogy képes lesz-e megközelíteni annak a filmnek a színvonalát. A válaszra lehet, hogy még jó ideig várnunk kell, ugyanis a Gretel & Hansel egyelőre nem rendelkezik magyar premierdátummal, ellenben az USA-ban már a hónap végén bemutatkozik.

  

Ti örülnétek neki, ha a hazai mozik is játszanák? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.