Hirdetés

Traileren az új Grincs, aki kiállhatatlanabb, mint valaha

|

Benedict Cumberbatch megmutatja Grincsként, hogyan kell tönkretenni a karácsonyt.

Hirdetés

A Gru, a Minyonok, A kis kedvencek titkos élete és az Énekelj! animációs filmek után az Illumination Entertainment újabb rajzolt projekttel készül, ezúttal az ünnepeket célozza meg egy klasszikus regével, Dr. Seuss cinikus, házsártos és szőrösszívű mesekarakterével, a Grinccsel

Hirdetés

A legújabb feldolgozásban a Grincs eredeti hangját Benedict Cumberbatch szolgáltatja, aki - mint azt hallhatjátok a legújabb trailerben - nagyon élvezte és érezte a figurát szinkronizálás közben. Lessétek meg, hogy a karácsonyt megvető teremtménynek - aki azért nem véletlenül olyan, amilyen - milyen ördögi terve van arra, hogy elrontsa mindenki legszentebb ünnepét. 

A Grincs stílusosan december 6-án kerül a hazai mozikba. Várjátok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.