Hirdetés

Gru 3 trailer - ismerd meg a gazdag ikertesót

|

A Minyonok spin-off után folytatódik Gru története a harmadik résszel, amelyben felbukkan a címszereplő ikertestvére, Dru is ezzel nem kevés színt és galibát hozva hősünk életébe.

Hirdetés

Ha minket kérdeztek, a Minyonok kevésbé volt fantáziadús és jópofa, mint az első két Gru, így kifejezetten örülünk neki, hogy az Illumination most ezt a szálat követi (egyébként már a Minyonok 2 premierdátumát is belőtték korábban, három évet kell még rá várni). 

Hirdetés

Amit eddig láttunk a Gru 3-ból, az bizakodásra ad okot és bár a legújabb trailer inkább feszengve mosolygós, mintsem valóban vicces, mégis megpendít két érdekes szálat: az egyik a címszereplő pénztelensége, a másik a most bemutatkozó dúsgazdag ikertesója, Dru, akit az eredeti változatban szintén Steve Carell szinkronizál. Vajon mi fog kisülni ebből? Hát ez: 

Szinkronos:

Eredeti: 

A Gru 3 június 29-én jelenik meg a hazai mozikban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.