Hirdetés

Varázslatos szinkronos előzetest kapott a Guy Ritchie-féle Aladdin

|

Talán mégsem ez lesz a Disney idei első buktája.

Hirdetés

Guy Ritchie a karrierje során már rengeteg műfajban kipróbálta magát, most azonban a Disney égisze alatt megpróbálkozik a lehetetlennel, vagyis hogy élőszereplős formában gondolja újra Robin Williams örökségének egyik legfontosabb darabját, a sokunk gyermekkorának meghatározó darabjaként számon tartott Aladdint, aminek a betétdalait szinte mindenki kívülről fújja.

Hirdetés

Ritchie mozijának a készülő Oroszlánkirályhoz hasonlóan nincsen könnyű dolga, ugyanis ez a film is megkapta azokat a negatív visszhangokat, miszerint túlzottan is majmolja az eredetit, amin az sem segített sokat, hogy a Will Smith által alakított Dzsinni külseje finoman fogalmazva sem lopta be magát a nézők szívébe. A Disney mindenesetre bízik a sikerben, ami a friss előzetes képsorait elnézve még akár be is jöhet nekik, az viszont egyelőre kérdéses, hogy Ritchie olykor pimasz, ámde végtelenül szórakoztató humora vajon hogyan fog működni az Ezeregyéjszaka csillagai alatt. 

Szinkronos: 

Eredeti: 

Az Aladdin május 23-án kerül a hazai mozikba. Várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.