Hirdetés

Itt is a következő Guy Ritchie film előzetese, benne az afganisztáni háborút megjárt Jake Gyllenhaallal

|

Alig pár hét, és már nézhetjük is ezt a komolyabb hangvételű akció-thrillert.

Hirdetés

Továbbra is rejtély, hogy mikor van ideje egyáltalán levegőt venni Guy Ritchienek, mert elképesztő, ahogyan egymás után ontja magából a filmeket. Alig pár hete csak, hogy bemutatták a Fortune-hadművelet: A nagy átverés című kémes akciómoziját, már itt is van a következő rendezése, amely a The Covenant címet kapta. Ehhez érkezett meg nemrég az első előzetes.

A történet szerint egy Ahmed (Dal Salim) nevű afgán az életét kockáztatva segíti vissza az amerikai táborba a sérült John Kinley őrmestert (Jake Gyllenhaal), aki így szerencsésen túléli az afganisztáni fiaskót.

Hirdetés

Évekkel később Kinley döbbenten tapasztalja, hogy az ígéretekkel ellentétben Ahmed és családja nem kap beutazási engedélyt Amerikába, miközben a tálibok gyors iramban visszafoglalják az országot. Kinley őrmester felkerekedik hát, hogy viszonozza barátja szívességét, és kimenekítse őt és családját a káoszba fúló országból.

Ritchie nem csak a rendezésért, de a forgatókönyvért is felelt, igaz, ebben besegített neki Ivan Atkinson és Marn Davies (Egy igazán dühös ember) párosa. Az említett két főszereplőn kívül pedig még fontosabb szerepet kap a filmben Antony Starr (The Boys), Alexander Ludwig (Vikingek, Éhezők viadala), Jason Wong, Bobby Schofield, Sean Sagar (Úriemberek), valamint Emily Beecham (Into the Badlands, Ave, Cézár!, Szörnyella) is. 

A The Covenant április 21-én érkezik a mozikba.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.