Hirdetés

Hangulatos előzetessel ünnepli a mozit a Marvel

|

Az előzetesben ráadásul nem csak az Örökkévalókba pillanthatunk be végre, de több jövőbeni projekt címe és premierdátuma is lelepleződik.

Hirdetés

A koronavírus felbukkanásával és világméretű elterjedésével példátlan nehézség elé került az emberiség 2020-ban, amely kétség kívül megváltoztatta világunkat. Az élet minden területére hatással volt, ez alól pedig a mozik és a filmipar sem volt kivétel. Idén azonban már talán sikerül kilábalni a nehézségekből, és az élet visszatérhet a rendes kerékvágásba. Ebben bízik a Marvel is, akik nemrég közzétettek egy hosszú előzetest, amelyben a mozit, és a filmek adta örömöt ünneplik.

Hirdetés

A több mint 3 perces videó első kétharmada az elmúlt 11 év Marvel filmjeinek állít emléket, hogy miket élhettünk át a Vasember első részétől kezdve egészen a Bosszúállók: Végjátékig. A végén aztán természetesen bejön, hogy mit tartogat a jövő, és itt válik érdekessé az egész. Idén ugyanis már gőzerővel fog robogni a Marvel-filmek következő hulláma, kezdve a Fekete Özveggyel, majd a Shang-Chivel, év vége fele pedig érkeznek az Örökkévalók is, akiket végre mozgásban is láthatunk, igaz, csak néhány képkocka erejéig.

Végezetül pedig premierdátummal, de felsorolásra kerültek a következő két év további Marvel-filmjei is, amelyek közül a Fekete Párduc folytatása alcímet kapott, és immáron a Wakanda Forever-ként lehet rá hivatkozni, ahogyan a Marvel Kapitány 2. része is új címet kapott a The Marvels képében, ami 2022. november 11-én debütál. Premierdátumot kapott a Hangya 3. része, az Ant-Man and The Wasp: Quantumania, amely 2023. február 17-én érkezik a mozikba, és végre azt is tudjuk, hogy mikor jön A galaxis őrzői 3. epizódja a mozikba: 2023. május 5-én.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.