Hirdetés

Új előzetesen a Fekete Özvegy

|

Ez a harc - meg trailer - lesz a végső?!

Hirdetés

Egy pandémiamentes világban mostanra már lassan 1 éve magunk mögött tudhattuk volna a Fekete Özvegy premierjét, azonban mint tudjuk, a világjárvány közbeszólt. A Disney akármennyire is ragaszkodni kívánt tavaly ilyenkor még az eredeti premierdátumhoz, végül eltolta őszre, majd idén tavaszra, nemrég pedig megkapta a végleges bemutatódátumát a film, július 9-re. Hogy ez lesz a végső, azt mi sem bizonyítja jobban, hogy a Disney kezdeti határozott ágálása ellenére is, végül nemcsak mozikban, hanem a stúdió streamingszolgáltatóján, a Disney+-on is egyszerre debütál majd. Ennek örömére pedig itt egy új, minden eddiginél eposzokba illőbb előzetes.

Hirdetés

Hogy ez-e a végső előzetes jelen állás szerint, az kérdéses, de szemmel láthatóan ebben a valóban nagyszabású előzetesben - amely alatt Alan Silvestri Bosszúállók-témájának kórusos átirata szól - jócskán vágnak be a múltja elől menekülni próbáló főhősnő korábbi (és kronológiailag későbbi) kalandjaiból. Mivelhogy a nem kis részt Magyarországon forgatott film az Amerika Kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen Háború között játszódik majd, amelyben Natasha Romanoff és családja a titokzatos Kiképzővel néznek majd szembe.

Az ezúttal produceri teendőket is ellátó Scarlett Johansson mellett feltűnik majd az Oscar-díjas Rachel Weisz (A múmia), David Harbour (Stranger Things), Florence Pugh (Kisasszonyok) és Ray Winstone (Beowulf - Legendák lovagja) is. A filmet Cate Shortland rendezte, a forgatókönyvért Jac Shaeffer (a rossz emlékű Csaló csajok) felel és a zenéért eredetileg az Oscar-díjas Alexandre Desplat (Grand Budapest Hotel, Harry Potter és a Halál Ereklyéi I-II) felelt, őt végül Lorne Balfe (Mission: Impossible - Utóhatás, Az Úr Sötét Anyagai) váltotta. Ha az elmúlt egy évet kibírtuk Marvel-mozifilm nélkül, akkor ez a pár hónap már tényleg semmiség július 9-ig. Pláne, hogy azóta volt itt WandaVízió, jelenleg is fut A Sólyom és a Tél Katonája, júniusban pedig még jön Loki is. Így belegondolva, addig nem is lesz annyira nehéz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.