Hirdetés

Hangulatos trailert kapott Sylvester Stallone maffiasorozata, a Tulsa King

|

Az A keresztapába anno még statisztának sem kellő ikon egy idegen terepen terjeszkedő nehézfiút alakít.

Hirdetés

Sylvester Stallone mostanában nem igazán ér rá unatkozni. A hetvenhatot taposó színész nemrég a világot meg nem váltó, de a tisztes középszer szintjét megütő Szamaritánusban tűnt fel, és a jövőben is sűrűn fogunk vele találkozni. Hiszen azon túl, hogy garantáltan láthatjuk majd az A galaxis őrzői harmadik részében, Rowan Athale (Halálos harcmező) Little America című sci-fijében is meg fogja csillogtatni tehetségét. Ebben egy, a Kína által birtokolt USA területén ténykedő zsoldost alakít majd, akinek meg kell találnia egy milliárdos elveszett lányát. Emellett, hosszú és eredményekben gazdag karriere során először egy sorozat főszerepét is rábízták. A Paramount+-ra készült Tulsa King a szolgáltatónak már több ízben is dolgozó író-rendező-producer, Taylor Sheridan (A préri urai, Akik az életemre törnek, 1883, Mayor of Kingstown) fejéből pattant ki.

Hirdetés

Sheridan legújabb művében Sylvester Stallone Dwight "A Generális" Manfredi bőrébe bújik bele. A New Yorkban ténykedő, veterán karrierbűnöző huszonöt kínkeserves éven át szenvedett a rácsok mögött, és kiszabadulván szomorúan kénytelen konstatálni, hogy állítólagos cimborái elfordultak tőle. Szerencséjére nem lövik főbe fél nappal a szabadulása után, inkább Tulsába küldik, hogy ott építse ki a maga kis birodalmát, ám zéró helyismerettel rendelkezve ez minimum trükkösnek ígérkezik. A veterán közönségkedvencnek nem kis elégtétel, hogy az Oscar és a Késő bosszú után végre nem egy vígjáték karikatúra-maffiózóját alakítja. Pláne, mert anno az A keresztapába a castingot végző specialisták még statisztának sem vették fel.

Azt, hogy Sheridan mennyire szereti a GTA: Vice City-t, és, hogy Stallone visel-e majd hawaii-mintás inget, nem tudjuk, azt viszont igen, hogy kik is dolgoznak a november 13-én debütáló szérián. A húzónévnek számító sztár mellett Martin Starr (Pókember-filmek), Andrea Savage (The Hotwives), Max Casella (Ed Wood), Domenick Lombardozzi (Bronxi mese), Vincent Piazza (Broadwalk Empire) és Garrett Hedlund (Tron: Örökség) is csatlakoztak a projekthez, míg Terence Winter (Maffiózók) showrunnerként felügyeli a munkálatokat.

Várjátok már a Tulsa King érkezését, vagy hidegen hagy az egész?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.