Hirdetés

Hátborzongató szinkronos előzetesen James Wan új horrorja, az Eleven kór

|

Könnyen lehet, hogy az év ijesztgetése lesz.

Hirdetés

Hatalmas titkolózás övezte a horror egyik koronázatlan királyának, James Wannak (Fűrész, Démonok között franchise) következő filmjét, amelyről már egy éve tudni, hogy készül, de azon kívül, hogy egy eredeti történet lesz, konkrétan semmi mást nem tudhattunk. Egészen mostanáig, a Warner ugyanis nemrég közzétette a Malignant (magyarul Eleven kór) első előzetesét, melynek képsorai alapján hátborzongató kalandban lesz majd részünk. És már magyarul is nézhetjük. 

Hirdetés

A történet rövid leírása szerint a hátborzongató gyilkosságok sokkoló látomásaitól megbénított Madison (Annabelle Wallis) gyötrelme súlyosbodik, amikor rájön, hogy víziói valójában rémisztő valóságot jelentenek. További szerepekben feltűnik még Jake Abel (Another Life, Odaát), George Young (Containment), Maddie Hasson (Impulse), Michole Briana White (Songbird), Jacqueline McKenzie (Deep Blue Sea), és Mckenna Grace (Én, Tonya, Annabelle Comes Home), a hazai premier pedig szeptember 2-án lesz. 

Szinkronos:

Eredeti:

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.