Hirdetés

Henry Cavill egy sorozatgyilkossal kerül szembe a Night Hunter trailerében

|

Cavill, Kingsley és Daddario. Izgalmas thrillernek ígérkezik a Night Hunter.

Hirdetés

Eredetileg még tavaly és más címmel érkezett volna a Night Hunter. Általában az ilyen jellegű változtatások nem sok jót sejtetnek, most azonban van okunk reménykedni abban, hogy egy érdekes és izgalmas thriller kerekedik ki a szeptemberre kitűzött produkcióból. A szereplőgárdán végignézve kapásból felcsillanhat a szemünk, hiszen olyan színészeket láthatunk majd a Night Hunterben, mint Henry Cavill, Ben Kingsley, Alexandra Daddario vagy éppen Nathan Fillion.

Hirdetés

A történet főszereplője egy rendőr nyomozó, Marshall (Cavill), és az önkényes igazságosztóként tevékenykedő Cooper (Kingsley). A krach egy veszedelmes sorozatgyilkos letartóztatását követően üt be igazán, mivel a halálesetek nemhogy abbamaradtak volna, megszaporodnak. Mindez az elborult, ám a maga módján mégis zseniális elméjű gyilkos mesterkélésének köszönhető. Marshallnak és Coopernek egy lépéssel a fickó elé kell kerülnie, hogy véget vethessenek a gyilkosságoknak.

A David Raymond által rendezett Night Hunter 2019. szeptember 13-án válik elérhetővé digitális formátumban. A kedvcsináló mellett egy posztert is kaptunk a filmhez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.