Hirdetés

Hereditary trailer - az idei év egyik legdurvább horrorja lesz?

|

Az It Comes at Night után újabb vérfagyasztó horrorral készül az A24.

Hirdetés

Az A24 egyre izgalmasabb forgalmazóvá növi ki magát, hiszen az Oscar-nyertes (mint a Holdfény és A szoba) és Oscar-esélyes filmjei (mint a Lady Bird vagy a Floridai álom) mellett a csontig hatoló horrorokban is erős a felhozatala, gondoljunk csak a 2016-os The Witchre és Green Roomra vagy éppen a tavalyi It Comes at Nightra.

Hirdetés

A műfaj rajongóinak idei csemegéje pedig a Hereditary lehet tőlük, ugyanis a Sundance fesztiválon egyenesen imádták, volt olyan is, aki a "generációnk Ördögűzőjének" titulálta. A filmet jegyző Ari Aster eddig csupán rövidfilmeket készített, azonban első nagyszabású projektjét rögtön írta és rendezte is. A hivatalos szinopszis sajnos nem árul el sokat, hiszen csak annyit olvashatunk ki belőle, hogy "amikor Ellen, a Graham család matriarchája meghal, a lánya családja egyre rémisztőbb rejtélyeket és titkokat fedeznek fel a származásukról. Azonban minél többet ásnak elő, annál jobban próbálják elkerülni az örökölt végzetüket."

A Hereditary szereplőgárdájában köszönthetjük Toni Collette-et, Gabriel Byrne-t és Alex Wolffot is. A filmet június 6-án mutatják be Amerikában, hozzánk az It Comes at Nighthoz hasonlóan valószínűleg ez sem fog elérni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.