Hirdetés

Parádés traileren a Hétköznapi vámpírok sorozat

|

Mintha csak a filmet látnánk! Befutott a Hétköznapi vámpírok sorozat előzetese.

Hirdetés

Azt hiszem Taika Waititi (Thor: Ragnarök) nagyon sokakat vett le a lábáról a Hétköznapi vámpírok című áldokumentumfilmjével, amin egyszerűen nem lehet nem szakadni a nevetéstől. Az új-zélandi alkotás sikerét látva az FX lehetőséget adott a rendezőnek, hogy egy teljes sorozattá bővítse a szórakoztató alapfeltevést. Ami nem más, mint hogy egy dokumentumfilmes csapat szemszögéből követünk vámpírokat, akik élik a "hétköznapi" életüket.

Hirdetés

Végre befutott a tavasszal érkező sorozat első trailere is, ami egyes elemeiben szinte pontos másának tűnik a filmben látottaknak. Szerencsére néhány újdonság is szembe jön velünk a képsorokat nézve és tudva, hogy egy 10 epizódos első évad elé nézünk, kételkedünk benne, hogy szimplán az eredeti film amerikai másolatát kapnánk. Annál is inkább, hogy a sorozaton szintén Waititi és Jemaine Clement dolgoznak, akik remélhetőleg nem elégszenek meg az önismétléssel.

A Hétköznapi vámpírokban olyan színészeket láthatunk majd, mint Matt Berry (Kockafejek), Kayvan Novak (Ősember), Natasia Demetriou (Year Friends) és Harvey Guillen (The Magicians). A premier epizód március 27-én érkezik az FX-re.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.