Hirdetés

Hidegrázós magyar trailert kapott Alex Garland új filmje, a Polgárháború

|

Garland következő filmje nem fog finomkodni az Egyesült Államok belviszályaival kapcsolatban.

Hirdetés

Elég csak az elmúlt évek USA-központú filmjeit nyomon követni (akár csupán a Netflix jóvoltából), hogy felfigyeljen a néző arra, hogy már nagyon nincs kolbászból a kerítés a tengerentúlon. Ahogy arra a Ne nézz fel! vagy a nemrégen debütált Távol a világtól is bemutatta, a büszke amerikai nép rendkívül megosztottá vált, ennek veszélyeire pedig egyre több film hívja fel a figyelmet.

A soron következő ilyen alkotás Alex Garland (Ex Machina, Expedíció, Ők) projektje, a Civil War, avagy magyarul Polgárháború lesz, melynek berobogott a letaglózó első magyar előzetese.

Hirdetés

Az alábbi képkockák nem rejtegetnek zsákbamacskát: a pattanásig feszült USA-ban egy modern polgárháború robbant ki, Kirsten Dunst riporter karaktere pedig igyekszik ezt dokumentálni az utókornak. A színészi stáb tagjai között felbukkan Dunst férje, Jesse Plemons, ám ezúttal kár lenne abban bizakodni, hogy a karaktereik összemelegednének: ahogy arra Plemons katonája is felhívja a figyelmet, már nem elég amerikainak lenni, pontosan meg kell határozni, milyen amerikainak is vallja magát az ember.

A Polgárháború 2024. április 18-án debütál a hazai mozikban. Titeket meggyőzött a fenti trailer?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.