Hirdetés

HIVATALOS: Bejelentették a Bridgerton-család folytatását

|

És már azt is tudni, hogy ki lesz a következő évad központi figurája.

Hirdetés

A Netflix új, trendi dalokkal és pikáns szerelmi jelenetekkel tarkított kosztümös sorozata, a Bridgerton-család az elmúlt időszak legfelkapottabb szériája. A streaming szolgáltató sorozata nem csupán a Netflixes nézettségén mutatkozik meg, hanem a sorozatból kiollózott ágyjelenetei a pornóoldalakat is elárasztották, ezzel is tovább generálva a hisztériát Shonda Rhimes (A Grace-klinika) műve körül. Az eddig 63 milliós nézettséget produkáló széria folytatásának a berendelése mindezek fényében már csak idő kérdése volt, most pedig ez is hivatalossá vált, hovatovább az is nyilvánvalóvá vált, hogy kivel a főszerepben.

Hirdetés

A Netflix ugyanis egy mindössze fél perces, az évadból összeollózott előzetessel jelentette be hivatalosan - amit már mindenki sejtett egy ideje - hogy érkezik a folytatás. Julia Quinn regényfolyamának minden kötete a Bridgerton-testvérek egy-egy tagjának szerelmi életét taglalja és ahogy azt az előző évad vége sejtette (és ahogy ezzel a könyvek rajongói már jó ideje tisztában voltak) Daphne után fivére, a rangidős Anthony fogja megtalálni a szerelmet. 

Hogy mennyire nem térnek el a könyvsorozat által kijelölt menetrendtől (legalábbis egyelőre), arról nemcsak az előzetes utolsó snittje árulkodik, amelyben a Jonathan Bailey (Doctor Who, Crashing) által megformált Anthony-t láthatjuk, hanem a show kreátora, Cris Van Dusen a TODAY-nek adott rövid nyilatkozata is.

Anthony is megkapja a maga szerelmi szálát, amely pont annyira elsöprő és gyönyörű lesz, mint ahogy arra a nézők a műsor alapján számítanak.


Egyelőre azonban még várni kell arra, hogy Anthony érzelmeit felkorbácsolja a tüzes Kate Sheffield, hiszen csak most jelentették be hivatalosan is a folytatást és a jelenlegi covid-intézkedések miatt a széria forgatása is lassabban haladhat, szóval a második évadra valamikor 2022 első felében számíthatunk leghamarabb. Mindenesetre Lady Whistledown legújabb pletykája szerint (márpedig mint tudjuk, ő eléggé megbízható forrás) az új szezon forgatása 2021 tavaszán kezdődhet meg. Karácsonyi bemutató után viszont nem lenne ellenünkre, ha a következő szezon Húsvétkor debütálna.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.