Hirdetés

Horrorisztikus a Swamp Thing első teasere

|

Képregényhű adaptációt ígér ez a rövidke videó.

Hirdetés

Nemrég sötét fellegek borították be a Swamp Thing sorozat egét, ugyanis a stúdió a forgatás kellős közepén úgy döntött, hogy 10 epizódosra csökkenti az eredetileg 13 részesnek szánt első évadot. Ennek megfelelően át kell írni a finálét, amit egy későbbi időpontban fognak leforgatni. Hogy némi napfény is kerüljön a mocsárba most a DC felfedte a készülő széria első kedvcsinálóját, ami fellélegzésre ad okot.

Hirdetés

Nincs könnyű helyzetben a DC saját streaming szolgáltatása, a DC Universe, amire a Swamp Thing is érkezni fog. Egyre több versenyző lép be az online előfizetéses tartalmak piacára, ahol a többség nem kizárólag képregényes tartalmakra fókuszál. Ugyanakkor éppen ezzel tűnhet ki a stúdió, hiszen nincs még egy olyan szolgáltatás, ami ilyen exkluzívan adózna a műfaj szerelmeseinek. Hat hónapja várja a felhasználókat a DC Universe és ez a fél év egyértelműen kevés volt még ahhoz, hogy profitbilis legyen a szolgáltatás. Valószínűleg pénzügyi kérdéseknek köszönhető az is, hogy visszavettek a Swamp Thing epizódszámából és őszintén reméljük, hogy ez nem ront majd a széria összképén.

Az első teaser arról mindenképpen tanúbizonyságot tesz, hogy remekül elkapták a szörny kinézetét. Kíváncsian várjuk, hogy a történet is kellően izgalmasra és érdekesre sikerül-e. A Swamp Thing 2019. május 31-én debütál a DC Universe-en.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.