Hirdetés

Végre belenézhetünk a Vaják második évadába

|

Cselesen villantotta meg a Netflix a folytatás első néhány képkockáját.

Hirdetés

Ha éppen eddig kimaradt volna vagy csupán jól esne újra nézni a Vajákot, akkor a halloweeni időszak pont megfelelő alkalom arra, hogy beszálljunk a szörnyvadász kalandjaiba. Ezen az alapon a Netflix is jónak látta, ha megpromózza egy kicsit a sorozatát, de ügyeltek arra, hogy a második évadra váró rajongók se maradjanak üres kézzel.

Hirdetés

A hangulatos kis reklámvideóban két snittet rejtettek el, amelyek már a folytatásból származnak és eddig nem látott bestiákat vetítenek elő. Ezek a rövid bevágások 0:15-nél, illetve 0:30-nál szúrhatóak ki. Az elsőnél nehéz megállapítani, hogy pontosan mit is látunk, de a tetemes mennyiségű vér és az a szemgolyó... nos, szemet szúr. A 0:30-nál látott jelenet már jól kivehető, még ha a pontos jelentését egyelőre nem is tudhatjuk. Három csontvázat láthatunk egymás mellett, akik akár egy Karib-tenger kalózai filmbe is beleillenének. Érdekes rongyok és ékszerek lógnak rajtuk, és látszólag egy barlangban tanyáznak.

Hogy hogyan kerültek oda, miféle szörny okozta a vesztüket és vajon fontos-e a kilétük, az csak a második évadból fog kiderülni, ami valamikor 2021-ben érkezik a Netflixre. Reméljük, azért hamarosan egy teljes kedvcsinálót is kapunk a folytatáshoz.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.