Hirdetés

Íme az új Sikoly film utolsó előzetese

|

A végső ízelítőből kiderül, hogy már nem elég ismerni a horrorszabályokat a túléléshez.

Hirdetés

A héten fog debütálni Wes Craven örökségének legfényesebb csillaga, a Sikoly-franchise ötödik felvonása, és ahogy az elmúlt időszakban szokássá vált a stúdiók részéről, még egy utolsó ízelítőt kidobtak a premier hetén. Aki érti a logikát eme stratégia mögött, az legyen szíves kommentben megnyilvánulni! Aki pedig csak az új képkockákra kíváncsi, az tekintse meg alább a kedvcsinálót. Készítettünk egy kvízt is a széria kapcsán, érdemes kitölteni. 

Hirdetés

Az ötödik Sikoly film készítői és szereplői lépten-nyomon hangoztatják, hogy sok meglepetést tartogatnak, és ez az új videó is azt hangsúlyozza ki, hogy már nem feltétlenül elég a horrorszabályok ismerete a túléléshez. Szerencsére azonban a franchise-t átható önreflexivitás sem kopik ki, úgyhogy a műfaj rajongói számára igazi csemegének ígérkezik Ghostface visszatérése.

Az ötödik Sikoly film lesz az első a franchise történetében, amit nem Wes Craven rendez, a zseni sajnálatos halálából kifolyólag. A stafétabotot az Aki bújt rendezőpárosa, Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett vette át, és napokon belül el is tudjuk már dönteni, hogy vajon méltó módon tisztelegtek-e Craven emléke előtt. Ti kíváncsiak vagyok az új Sikolyra?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.