Hirdetés

Itt a Snowpiercer-sorozat legújabb előzetese

|

A Netflix égisze alatt készülő posztapokaliptikus sorozatba még idén májusban fejest ugorhatunk.

Hirdetés

Még mielőtt Bong Joon-ho letarolta volna az Élősködőkkel az idei Oscar-díjátadót, a Chris Evans, Tilda Swinton, John Hurt és Ed Harris nevével fémjelzett Snowpiercer filmjének jogait megszerezte a Netflix, hogy egy kereken tíz epizódos sorozatot készítsen a posztapokaliptikus történetből. Azóta persze kaptunk egy csokornyi képet is, hogy lássuk, mire is számíthatunk majd, ám ezidáig sem pontos megjelenési dátumot, vagy egy pofás, hosszú előzetest sem kaptunk. Egészen mostanáig, hiszen a Netflix hivatalos YouTube csatornájára került fel ma reggel a sorozat ízelítője, amit látva valószínűleg bizakodóak lesznek még a leglaikusabb nézők is.

Hirdetés

A Snowpiercer az előzetes alapján ugyanazt a történetet fogja elmondani, mint amit a 2013-as filmben is átélhettünk, vagyis a világégés után, miután Földünk egy hatalmas jégbolygóvá változott, a megmaradt emberiség egy kilométernyi hosszú vonatba kényszerül, amit társadalmi osztályok szerint osztottak fel. Tehát a szegényebb rétegek a vonat hátsó szakaszaiba kényszerülnek, míg a gazdagabbak az elülsőkbe, ahol a luxus minden pompáját élvezhetik. Amikor a pórnép Andre Layton (Daveed Diggs) vezetésével fellázadnak, és vagonról vagonra foglalják el a gazdagoktól a vonatot, az előkelőbbek (a rendfenntartó beosztottakkal együtt) felveszik a harcot velük szemben. A kérdés viszont az, hogy ez a lázadás végül megéri-e a tragikus áldozatokat?

A Snowpiercer sorozat első évadába már most május 25-én bele is kezdhetünk. Reméljük, az írók nem csak a filmet vették alapul, hanem az eredeti francia képregényt is. Ti mit szóltok, egy nap alatt ledaráljátok majd, vagy nem is igazán érdekel titeket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.