Hirdetés

Trailert kapott A boszorkány rendezőjének új filmje, a The Lighthouse

|

Egy nem mindennapi, felejthetetlen élményt ígér Robert Pattinson és Willem Dafoe filmje.

Hirdetés

2015-ben jelent meg A boszorkány (angolul The VVitch) Robert Eggers rendezésében, és mi, nézők egyáltalán nem voltunk felkészülve rá. Elfeledni láttuk már, hogy milyen egy igazi, velőtrázó horror, ami nem az olcsó ijesztgetésekkel, meg az utolsó képkockáig igaz történetével akarja felhívni magára a figyelmet, hanem a visszaadhatatlan hangulatával és stílusával. Nem mindennapi élmény A boszorkány, ami még napokkal később is kísérti a nézőt, de rettentően örül is neki. Pontosan emiatt vártuk már annyira Eggers legújabb produkcióját, a The Lighthouse-t (talán magyarul A világítótorony lesz, de nem vennénk rá mérget), aminek megérkezett az első hivatalos előzetese.

Hirdetés

A The Lighthouse a címben megjelölt világítótorony körül fog végig játszódni, ahová is két tengerész (Willem Dafoe és Robert Pattinson) érkezik munkára. Ahogy lenni szokott, az egyik idősebb, a másik fiatalabb, viszont az elzártság miatt egyik napról a másikra megbolondulnak, és teljesen levetkőzik emberi mivoltukat. Talán már ezzel is túl sokat mondtunk a filmről, amit végig fekete-fehérben vettek fel a nagyobb érzelmi hatás kiváltása érdekében. Ha hihetünk az előzetesnek (és A boszorkány után minden okunk megvan rá), akkor egy rettentően bizarr, klausztrofób és egyben emberpróbáló film lesz a The Lighthouse, viszont minden egyes percét élvezet lesz nézni. De akár úgy is mondhatjuk, hogy ez az alkotás lesz az idei Az eltűntek új változata.

A The Lighthouse idén októberben fog debütálni, magyar forgalmazásról egyelőre nem tudunk. Szeretnétek, ha ez a film bekerülne a mozikba?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.