Hirdetés

Ízelítőt kapott a Netflix klausztrofób sci-fije

|

A Becstelen brigantyk és a Six Underground szőke szépsége kissé szűk helyre szorult...

Hirdetés

Alexandre Aja író-rendező neve ismerősen csenghet - főleg ha szeretjük a durva és véres trancsír-horrorokat. A francia filmes már jó néhányszor bebizonyította, hogy a kisujjában van ez a darabolós zsáner, hiszen ő készítette el többek között a Piranha 3D-t, a Sziklák szeme remake-et, a Prédát vagy éppen az ultrabrutál Magasfeszültséget. Legújabb filmjére meg tudta nyerni a Becstelen brigantyk, a Szemfényvesztők vagy éppen a Six Underground: Hatan az alvilágból szőke színésznőjét, Mélanie Laurentet - akit azonnal be is zárt egy borzasztóan szűk lyukba.

Hirdetés

A szimplán csak Oxigénre keresztelt moziban Laurent alakítja a főhőst, Elizabeth-et, aki amnéziától sújtva egy szűk és elsőre idegen gépben ébred. Amellett, hogy alig bír mozogni, fogalma sincs, hogy került ide, még a hely oxigénszintje is rohamosan csökken. Egyetlen segítsége Mathieu Amalric (München, A Quantum csendje) vagyis neki is inkább a hangja, aki próbálja kisegíteni a nőt ebből a torokszorító helyzetből. A filmhez kiadott rövid ízelítő alapján érdekesnek tűnik ez a sci-fi köntösbe bújtatott Ryan Reynolds-féle Élve eltemetve. Reméljük, a végeredmény is ilyen meggyőző lesz.

Az Oxigén május 12-én fog debütálni a Netflixen. Ti tesztek majd vele egy próbát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.