Hirdetés

Ízelítőt kapott a Netflix új szuperhősös sorozata

|

A széria showrunnerje Steven S. DeKnight lesz, a Marvel's Daredevil egyik vezető producere.

Hirdetés

A Netflix továbbra is ontja magából a tartalmakat, hétről hétre jelentet meg valami újat, és ha hihetünk a korábbi, a 2021-es évre való híreszteléseknek, akkor ez bizony december végéig így lesz. Ennek a következő, emlékezetes állomása a Jupiter's Legacy lehet, a streamingszolgáltató legújabb szuperhősös sorozata. A minap meg is jelentettek ehhez egy rettentően minimalista ízelítőt, így sokkal inkább a történet és a készítők nevei miatt keltheti fel az érdeklődésünket.

Hirdetés

A Jupiter's Legacy egy több generáción átívelő, a múltat és modernkori jelent egyszerre bemutató sztorit fog elénk tárni a világ első szuperhőseivel a középpontban. Az 1930-as években veszi kezdetét a történet, amikor is egy maréknyi ember különféle szuperképességek birtokába kerül. Ám az elmondások alapján nagyobb hangsúlyt kaphatnak az ennek a generációnak a leszármazottai, akiket folyamatosan megbélyegeznek a szüleik kiváltsága révén.

A sorozat (ami egyébként Mark Miller és Frank Quitely azonos című képregényén alapul) egyik vezető producere, írója és persze showrunnerje Steven S. DeKnight lesz, akinek neve olyan produkciókból lehet ismerős, mint a Marvel's Daredevil, a Spartacus: Vér és homok vagy éppenséggel a Buffy, a vámpírok réme és annak társsorozata, az Angel. A Jupiter's Legacy idén májusban fog debütálni Netflixen, addig pedig biztosan fog érkezni egy hosszabb hivatalos előzetes is. Ti rá fogtok majd nézni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.