Hirdetés

Jake Gyllenhaal életet próbál menteni A bűnös első trailerében

|

Intenzív menetnek ígérkezik.

Hirdetés

A The Guilty, azaz A bűnös egy 2018-as, azonos című dán filmnek az amerikai remake-je, amelyben egy rendőrségi diszpécser (Jake Gyllenhaal) olyan hívást kap egy elrabolt nőtől, amely nem hagyja nyugodni és érdemi információk híján ugyan, de megpróbál segíteni a bajbajutottnak. Az amerikai újrát október elsején láthatjuk majd a Netflixen. 

Hirdetés

Az eredeti film igencsak jó kritikákat kapott, így nem annyira meglepő, hogy Hollywoodban hamar lecsaptak a jogokra. A rendezést nem más, mint a többnyire tisztességes, középszerű akciófilmekkel szórakoztató Antoint Fuqua vállalta magára, míg a forgatókönyvet a Törvény nevében (True Detective) és a Gyilkosság sorozatok írója, Nic Pizzolatto jegyzi. Az alant látható előzetes nagyjából felvázolja a történetet és bemutatja, hogy egy kvázi kamaradrámát fogunk látni rengeteg feszült jelenettel és pillanattal. Ha csak fele olyan izgalmas lesz, mint amit az előzetes ígér, akkor igencsak jól fogunk járni. 

A filmben a Joe Baylor-t megformáló Jake Gyllenhaal mellett olyan színészeket is láthatunk/hallhatunk majd, mint Bill Burr, Ethan Hawke, Peter Sarsgaard, valamint Riley Keough, Paul Dano, illetve Da'Vine Joy Randolph. Amerikában a nagyvásznon is lehet majd látni Fuqua alkotását, de csak limitált számú mozikban, szeptember 24-től. A produceri munkálatokat Gyllenhaalon kívül Scott Greenberg, Riva Marker, Kat Samick, Michael Litvak, Gary Michael Walters, David Litvak, Svetlana Metkina, valamint David Haring vállalták magukra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.