Hirdetés

Cameókkal teli filmrészletet kapott a Jay és Néma Bob Reboot

|

Kevin Smith humorérzéke még mindig a régi.

Hirdetés

Három Batmannel, egy raklapnyi füves viccel, egy jó adagnyi hollywoodi cameóval, valamint jó pár fricskával az álomgyár irányába kerül a mozikba néhány hét múlva a tengerentúlon a Jay és Néma Bob Reboot, amely a napokban lezajlott 45. Saturn Awards díjátadón megkapta az első filmrészletét, ami az előzeteshez hasonlóan ezúttal sem finomkodik, ha a poénkodásról van szó. 

Hirdetés

A rövid bejátszásban a Mellissa Benoist és Val Kilmer által alakított Bunkóman és Gyökér párviadalába nyerhetünk betekintést, ami a Warner és a DC egyik leginkább megosztó alkotásából, a Batman Superman ellenből igyekszik viccet csinálni, egy jó adag Smith-től megszokott humor és egy Tony Chong cameo kíséretében. Remélem, mondanom sem kell, hogy a jelenet minden pillanata aranyat ér, így részünkről még az eddigieknél is izgatottabbak vagyunk a végeredmény miatt, ami könnyen megeshet, hogy az utóbbi évek egyik, ha nem legjobb paródiájaként vonul majd be a köztudatba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.