Hirdetés

Jordan Peele ismét az idegeinkkel játszadozik a Nope trailerében

|

Már a hétfő hajnali Super Bowl előtt befutott az első előzetes.

Hirdetés

A Universal sokáig hétpecsétes titokként őrizte Jordan Peele, a Tűnj el! és a Mi rendezőjének új filmjét, a Nope-ot. A Super Bowl hetén már kaptunk egy igen rövid beharangozót, melyben három szereplő Steven Yeun, Daniel Kaluuya, valamint Keke Palmer is elképedve néznek felfelé, a kedvcsináló poszterben pedig egy titokzatos felhő jelenik meg egy álmos kisváros felett. Az új trailer ezt a vonalat folytatva próbál meg minket közelebb juttatni a megfejtéshez, ám az minden bizonnyal csak a film megtekintésekor válik majd kerek egésszé.

Hirdetés

Peele és Kaluuya a Tűnj el! című filmben már együtt dolgoztak, az a közös munka pedig Oscar-jelölést eredményezett a színész számára, míg Peele meg is nyerte a legjobb eredeti forgatókönyv kategóriában a szobrocskát. Yeunnal és Palmerrel ez lesz az első kollaborációja Peele-nek, akitől ezúttal is egy társadalmi kritikával megfűszerezett, nem mindennapi horrorra számítunk.

A Nope várhatóan július 21-én érkezik a hazai mozikba. Ti meg fogjátok nézni?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.