Hirdetés

Ízelítőket kaptunk a Jurassic World: Bukott birodalom traileréből (Frissítve)

|

A Jurassic Worldben folytatásában újra bekövetkezett az, amit Jeff Goldblum anno megjósolt: jött a futás, meg a sikítás! Hamarosan megkapjuk a teljes trailert is, de előtte itt egy ízelítő.

Hirdetés

December 7-én, csütörtökön láthatjuk majd a Jurassic World: Bukott birodalom első teljes előzetesét, viszont előlegben a Universal Pictures mutatott egy nagyon rövid kedvcsinálót. 

Hirdetés

Ebben láthatjuk azt a katasztrófát, amit már a film szinopszisa is belengetett, vagyis hőseink (Chris Prattnek és Bryce Dallas Howardnak) nem csupán a dinóktól retteghetnek, de egy aktív vulkán is durván megnehezíti majd a dolgukat. A szemfülesebbek már azt is kiszúrták, hogy a női főhős, Claire lábán ezúttal nem magassarkú, hanem csizma van, így lényegesebben könnyebb lesz majd menekülni a ragadozók meg a láva elől. 

Frissítés: időközben befutott egy második teaser is.

A Jurassic World: Bukott birodalom J.A. Bayona (A lehetetlen, Árvaház, Szólít a szörny) rendezésében, Colin Trevorrow és Derek Connolly (Kockázatos túra, Kong: Koponya-sziget, Jurassic World) forgatókönyve alapján készült és 2018. június 22-én jelenik meg. Pratten és Dallas Howardon kívül felbukkan még benne Jeff Goldblum, BD Wong és Toby Jones is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.